Революционната батерия ARC LITHIUM EGO POWER+

  • 28/04/2016 18:07
  • |
  • 0 коментара
1 2

МНОГО НЕЩА СЕ ПРОМЕНИХА

С предлаганата от нас литиево-йонна технология и батерия с формата на арка, получавате мощна и с дълъг заряд, висококачествена батерия, която ви осигурява максимално представяне

БЕЗ ЗАГУБА НА МОЩНОСТ

Всеки, който е използвал акумулаторен инструмент с никел-кадмий в миналото, е усещал драматичното спадане на мощността към края на цикъла на батерията.

Нашата литиево-йонна батерия осигурява енергия, която остава същата от началото до края. С постоянна мощност работата се върши по-бързо. А за професионалния градинар времето е пари.

MEMORY EFFECT (Ефект на паметта)

По-старите NiCad батерии страдат от "ефекта на паметта". Това се случва, когато батерията вече не се зарежда до пълния капацитет, след като бъде заредена и разредена няколко пъти.

Литиево-йонните батерии можете да се презареждат до пълен капацитет от всеки момент на разреждането им, без да се увреждат отделните клетки.

ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ – ПО-МАЛКО ТЕГЛО

Точно както при мобилните телефони и лаптопите, литиево-йонната батерия осигурява повече енергия при по-малко тегло.

Не е толкова осезаемо, когато използваме телефони или лаптопи, но за професионалист, който работи с акумулаторни инструменти през целия ден, литиево-йонната батерия може да осигури огромно прпедимство.

Тя тежи по-малко, не напряга ръцете, и много по-малко изтощава цялото тяло.

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: