Онлайн магазин

КОСАЧКИ

Подстрижете ливадата с по-малко шум, по-лесно и безпроблемно.
Минимални разходи и нулеви емисии с гамата на косачките EGO Power+.

ТРИМЕРИ И ХРАСТОРЕЗИ

Тримерите и храстореза, задвижвани от литиевата батерия с форма на "арка" на EGO Power+ , са достатъчни за да се справите с най-големите предизвикателства в градината.

НОЖИЦА ЗА ЖИВ ПЛЕТ

EGO POWER+ ножица за жив плет е най-мощната сред акумулаторните си конкуренти на пазара и е сред първите, които се представят по-добре от моделите с бензинов двигател.

ТРИОНИ

Акумулаторния трион на EGO Power+ е направен за да се справя и с най-тежките задачи, като рязане на трупи, стъбла, дебели клони, нищо не може да го затрудни.

ВЪЗДУШНИ МЕТЛИ

Задвижвани от високоефективни безчеткови мотори, въздушните метли на EGO Power+ разполагат с технология за завихряне на въздушната струя, допълнена с тръба с голям диаметър, която подава максимален въздушен дебит.

MULTI-TOOL

Комбинирания инструмент на EGO Power+ - Multi Tool има една задвижваща глава и много различни приставки. Той е пригоден за почти всякаква работа в градината. В допълнение, опростеното закрепване на различните инструменти, улеснява бързата смяна на дейностите в градината.

БАТЕРИИ И ЗАРЯДНИ

Революционната технология на батерията Arc Lithium от 56V осигурява най-висок капацитет при преносимите ръчни батерии.  При диапазон на батериите с капацитет от 2.0Ah до 7.5Ah, може свободно да избирате мощност, нужна да се справите със всяка задача.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ

Направени да работят усилено през целия ден и в най-трудни условия. Тази гама от инструменти с професионални характеристики и батерия в раница представят възможността за работа без бензин на съвсем ново ниво.

ПРИНАДЛЕЖНОСТИ

Разполагаме със всички принадлежности, които могат да потрябват при работа с инструментите на EGO POWER+. И подобно на всички други продукти, принадлежностите на EGO POWER+ са изработени със същото вдъхновение и прецизност като самите машини.