За нас

EGO е бизнес, основан на иновациите. Като част от едно международно производство, създадено през 1993 г., сме разширили границите на безжичните технологии още от първите дни. Днес ние сме един от най-големите производители на акумулаторни инструменти в света, произвеждайки над 10 милиона броя всяка година и продавайки ги в 65 страни по света.

ЦЯЛАТА МОЩНОСТ НА БЕНЗИНА
БЕЗ БЕНЗИН

Светът се променя бързо. Цялото общество се отдалечава от изкопаемите горива и приема по-чиста, по-зелена енергия. Ето защо ние вярваме, че е време за нов, по-интелигентен начин да захраним машините за поддръжка на градината и озеленяването.

EGO Power+ осигурява мощност, отговаряща на бензина, само без шум, суетене и вредни газове. Водещата в индустрията технология ArcLithium 56V за акумулаторна батерия доставя ново ниво на производителност, осигурявайки ви надеждна мощност, от която се нуждаете, за да продължите да работите упорито, докато свършите всички задачи.

Удобни за използване, с впечатляващо време на работа и бързо презареждане, акумулаторния инструмент предлага максимално удобство. Няма разходки до бензиностанцията за гориво и вече не е нужно да се съхраняват лесно запалими течности.

ЛИТИЙ БАТЕРИЯТА НА EGO С ФОРМА НА "АРКА" ИМА
НАЙ-ВИСОК КАПАЦИТЕТ ОТ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ АНАЛОЗИ

Батерията ни е създадена съгласно уникална и патентована технология Arc (във формата на арка). Това е причината тя да има уникални характеристики.

Проектиран от нулата за да постигане производителността на машините захранвани с бензин, батерията EGO Power + Arc Lithium 56Vима иновативен дизайн, който допринася за максималното охлаждане на батерията. За разлика от обикновените тухлени батерии, които с групираните плътно  клетки, прегряват и спират да работят, уникалният дизайн батерията на EGO във формата наарка/дъга разпределя топлината по-ефективно.

Keep Cool™ технология

Не само иновативният ARC дизайн помага да се предотврати прегряването. Всяка индивидуална клетка е увита от уникалната материя Keep Cool ™, която поема топлинната енергия и поддържа клетките при оптимална температура за по-дълго време.

Интелигентна мощност

Батерията EGO Power + Arc Lithium 56V има интелигентно управление (платка), с помощта на която постоянно контролира и оптимизира работата на всяка отделна клетка, така че винаги можете да разчитате най-доброто захранване, производителност и продължителност на работа.

Външно поставяне на батерията

За разлика от други производители, за по-добро охлаждане, нашите батерии се поставят на външната страна на инструментите - не се пъхат навътре като в капсула. От прах и влага ги защитава корпус с гумено покритие и обшивка, която поглъща вибрациите.

Бързо презареждане

Уникалния дизайн на батерията не само я превръща в такава с най-висок енергиен капацитет сред преносимите ръчна батерии. Той също така прави EGO Power + Arc Lithium 56V батерия с най-краткото време за презареждане.

Универсално приложение

Една и съща Arc Lithium батерия пасва на всеки инструмент от гамата на EGO Power+. Само поставете батерията, „щрак“ и сте готови за работа.

Peace of mind

Всички инструменти на EGO Power+ имат 5 годишна гаранция за потребители на инструментите за домашни нужди и 3 години гаранция за батериите. За тези, които използват инструментите за професионална работа, гаранцията е 12 месеца.

ПО-ЩАДЯЩИ КЪМ РЪЦЕТЕ И УШИТЕ ВИ,  ПОРТФЕЙЛА ВИ
И КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

Системата EGO Power + осигурява мощност, съответстваща на бензина, но без съпътстващите му недостатъци. Тя е опростена, по-чиста, по-тиха и с по-малко вибрации, което я прави по-удобна за ползване.

С по-ниски разходи за работа и поддръжка, превключването към EGO Power + ще доведе до спестявания в дългосрочен план. Освен това, при нулеви емисии на вредни газове по време на употреба, допринасяте лично за опазването на околната среда.

ПО-МАЛКО ВИБРАЦИИ, ПО-МАЛКО ШУМ,
ПОВЕЧЕ УДОБСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Онези, които редовно използват ръчни електрически инструменти, са изложени на риск от вибрационенсиндром на ръцете (HAV). Известен е също като "вибрационен бял пръст", причиняващ болезнено и увреждащо нарушение на кръвоносните съдове, нервите и ставите. Синдромът на HAV обаче може да бъде предотвратен. Един от начините е да изберете инструменти, които вибрират по-малко от традиционните бензинови, или по-точно инструментите на EGO Power +.

Създадени за удобна  работа през целия ден

С тих електродвигател и по-малко движещи се части, инструментите на EGO Power + косачка, въздушна метла, ножица за жив плет, кордов тример, храсторез, резчка за дърва и многофункционален инструмент са проектирани да работят при ниски нива на вибрации, често под 2,5 м /с2 – стойност на излагане на вибрацията (EAV) и значително под граничната стойност на излагане (ELV).

Те също така, са много по-тихи

Продуктите на EGO Power + са много по-тихи от алтернативите, задвижвани с бензин, което ще намали риска от потенциални увреждания, особено при продължителна употреба.